JUL PÅ DYSTER

Vil du handle kortreist julemat fra oss, hogge ditt eget juletre og bestille ferske medistervarer med utlevering 22.desember? Hos oss finner du, om ikke alt, så mye av det du trenger til jul. Vi gleder oss til å dele tradisjoner og ekte matopplevelser med deg!

Her er kommer en oversikt over du trenger å vite for å handle hos oss før jul:

 

 

 

BESTILL hjemmelaga MEDISTERvarer TIL JUL

Alle varene er produsert på gården, med kjøtt fra egne dyr. Produktene er laget etter tradisjonelle oppskrifter, basert på gode råvarer og skikkelig håndverk. Bestillingsfrist 17.desember.

Hentes og betales 22. desember kl. 12–18 i gårdsbutikken.

Til skjema


Gårdsbutikken på DYSTER

I vår velfylte ferskvaredisk finner du et bredt utvalg stykningsdeler fra Dysterfe og frilandsgris. Vi utnytter hele dyret og tilbyr både tradisjonelle og spennende stykningsdeler, inkludert steiker, biffer, koteletter, ribbe, kokekjøtt og mye mer. Vi lager også:

  • Pålegg og pølser i ulike varianter.

  • Medistervarer: farse, pølser og kaker – farse er også tilgjengelig uten melk.

Butikken ligger rett ved fjøset, og du er velkommen til å hilse på dyrene når du besøker oss!

Et tips til juleribba:
Jo nærmere jul vi kommer, desto tøffere blir kampen om ribba. Vil du sikre deg ribbe fra våre frilandsgriser? Handle tidlig! Merk at vi dessverre ikke kan ta bestillinger på ribbe.

Åpningstider:

  • Torsdager og fredager: kl. 14 til 18

  • Utvidede åpningstider i desember: lørdag 13. og 20. desember kl. 10 til 14 – da kan du også hogge ditt eget juletre!

Selvhogst av juletre på Dyster

Ta med familie og venner, og finn det perfekte juletreet til stua! Vi inviterer til selvhogst i vår juletrehage på følgende datoer:

  • Lørdag og søndag 13. og 14. desember kl. 10–14

  • Lørdag og søndag 20. og 21. desember kl. 10–14

Lørdagene kan du kombinere juletrehogst med en tur innom gårdsbutikken.

Treene er mellom 1,5 og 2 meter høye, og prisen er 500 kr per tre. Ta gjerne med egen sag, men vi hjelper deg om du trenger det.

Vi krysser fingrene for godt vær og legger til rette for en frisk dose julestemning med bålpanne i skogen.

 ROMJULSSTENGT

Vi holder stengt i romjula og første uka i januar. Dette betyr at vi ikke skjærer mer kjøtt før etter nyttår. Men om du skulle ta en tur forbi gården og få lyst på noe, kan du ringe oss – vi åpner gjerne!